欢迎访问杭州成考网! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以浙江省教育考试院www.zjzs.net为准。
  • 咨询电话:0571-85223122
各市成考:
成考系统:

在线客服

历年真题

考试提醒

考生交流

所在位置:杭州成考网 > 试题题库 > 专起本 > 杭州成人高考专升本英语考试模拟试题(一)

杭州成人高考专升本英语考试模拟试题(一)

2020-11-03 15:48:59   来源:杭州成考网    点击:
作者:赵老师

  一、语音知识

  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

  1.A.somewhere B.troublesome C.position D.handsome

  2.A.arrow B.sparrow C.fellow D.cow

  3.A.examine B.expose C.exist D.exactly

  4.A.marketplace B.farm C.particularly D.charge

  5.A.anger B.cacne C.hunter D.silence

  二、词汇

  6.Where unemployment and crime rates are high, it can be assumed that the _____ is due to the former.

  A、later

  B、last

  C、latter

  D、late

  7.Research is an active and formally organized search for _____ information for a specific purpose.

  A、especial

  B、particular

  C、special

  D、specific

  8.National _____ are becoming increasingly meaningless in the global economy.

  A、margins

  B、edges

  C、divisions

  D、boundaries

  9.A special _____ should be laid on the necessity of team cooperation.

  A、attention

  B、emphasis

  C、notice

  D、importance

  10.Julia likes to rent a house, which is comfortable, well-equipped and, _____, in a quiet neighborhood.

  A、all in all

  B、at all

  C、above all

  D、after all

  11.The poor old man was _____ yesterday when he was crossing the street.

  A、run into

  B、run out

  C、run over

  D、run through

  12.Scientists in the world are expected to find a(n) _____ to the problem of over population.

  A、reply

  B、solution

  C、response

  D、answer

  13.We have been told that the contract in question is _____ for one year starting from the June.

  A、useful

  B、efficient

  C、practical

  D、effective

  14.When it comes to job interview, first _____ are important.

  A、reflections

  B、impressions

  C、reactions

  D、comments

  15.Let’s ask Linda to take part in the contest since she has a _____ for music.

  A、gift

  B、hobby

  C、present

  D、desire

  参考答案:

  一、语音知识

  1.C 2.D 3.B 4.C 5.A

  二、词汇

  6. C 7. D 8. D 9. B 10. C

  11. C 12. B 13. D 14. B 15. A

成考倒计时

182

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

杭州成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:杭州成人高考专升本政治模拟题及答案(7)
下一篇:杭州成人高考专升本英语考试模拟试题(二)

杭州成人高考提升便捷服务

距2021 杭州成人高考:仅剩182
【请广大考生提前备考】

加入杭州成考公众号

杭州成考网
微信公众号
(扫一扫加入)

加入杭州成考交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与指导老师进行交流、解答。

热点文章