欢迎访问杭州成考网! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以浙江省教育考试院www.zjzs.net为准。
  • 咨询电话:0571-85223122
各市成考:
成考系统:

在线客服

历年真题

考试提醒

考生交流

所在位置:杭州成考网 > 试题题库 > 专起本 > 杭州成人高考专升本英语考试模拟试题(二)

杭州成人高考专升本英语考试模拟试题(二)

2020-11-03 15:48:58   来源:杭州成考网    点击:
作者:赵老师

  二、词汇

  16.Tim stopped and stayed for a moment to _____ himself that he was not being followed.

  A、insure

  B、assure

  C、confirm

  D、confine

  17.Many foreigners in China enjoy watching the news on CCTV _____ .

  A、Program

  B、Performance

  C、Channel

  D、Play

  18.I tried to get through, but there were too many people _____ my way.

  A、blocking

  B、delaying

  C、holding

  D、stopping

  19.To _____ their new product, they are selling it at half price for a month.

  A、raise

  B、improve

  C、promote

  D、increase

  20.The local authorities decided to keep the old temple for its historical _____.

  A、value

  B、benefit

  C、wealth

  D、property

  21.With a total of 1,300 million people, China is one of the most densely _____ countries in the world.

  A、populated

  B、polluted

  C、crowded

  D、concentrated

  22.It wasn’t a good thing; _____, it was a huge mistake.

  A、on the whole

  B、on the contrary

  C、on the average

  D、on the other hand

  23.It’s a shame that he is still _____ his parents; he is already 25 years old.

  A、depending on

  B、growing on

  C、focusing on

  D、feeding on

  24.Will you _____ it that this letter gets mailed today?

  A、see off

  B、see to

  C、look after

  D、look into

  25.She _____ her research into the cause of cancer in spite of financial problems.

  A、carried away

  B、put forward

  C、consisted in

  D、persisted in

  参考答案:

  16. B 17. C 18. A 19. C 20. A

  21. A 22. B 23. A 24. B 25. D

成考倒计时

183

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

杭州成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:杭州成人高考专升本英语考试模拟试题(一)
下一篇:杭州成人高考专升本英语考试模拟试题(三)

杭州成人高考提升便捷服务

距2021 杭州成人高考:仅剩183
【请广大考生提前备考】

加入杭州成考公众号

杭州成考网
微信公众号
(扫一扫加入)

加入杭州成考交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与指导老师进行交流、解答。

热点文章